|
Post by reptilebro1 on Nov 16, 2014 3:14:55 GMT
Australia, NSW, Shannon Bourke Australia - NSW - Rodney Brice – Rodney Australia - ACT - Peter West
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme
Ireland - Dublin-Graham Bailey Graham Bailey
South Africa - Durban - Simon Henderson – Simon
USA - CA, Sacramento - Michael USA- CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
UK - Plymouth, Devon - Mark Hawkes - aka Chunky UK - Nottingham, Nottinghamshie - Mick Metcalfe -aka Ironclad (or Broadside on Beasts of War)
|
|
|
Post by caffran on Nov 17, 2014 18:49:49 GMT
Australia, NSW, Shannon Bourke Australia - NSW - Rodney Brice – Rodney Australia - ACT - Peter West
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme
USA - CA, Sacramento - Michael USA- CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
UK - Plymouth, Devon - Mark Hawkes - aka Chunky UK - Nottingham, Nottinghamshie - Mick Metcalfe -aka Ironclad (or Broadside on Beasts of War)
|
|
|
Post by Sundowner on Nov 17, 2014 20:31:09 GMT
USA - CA, Sacramento - Michael USA- CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI , Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
UK - Plymouth, Devon - Mark Hawkes - aka Chunky UK - Nottingham, Nottinghamshie - Mick Metcalfe -aka Ironclad (or Broadside on Beasts of War
|
|
leon
New Member
|
Post by leon on Nov 18, 2014 20:33:23 GMT
USA - CA, Sacramento - Michael USA- CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI , Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
UK - Plymouth, Devon - Mark Hawkes - aka Chunky UK - Nottingham, Nottinghamshie - Mick Metcalfe -aka Ironclad (or Broadside on Beasts of War
|
|
|
Post by gromik on Nov 19, 2014 15:40:10 GMT
USA - CA, Sacramento - Michael USA- CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI , Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
|
Post by saltyotter on Nov 20, 2014 15:23:31 GMT
USA - CA, Sacramento - Michael USA- CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI , Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
|
Post by drahazar on Nov 21, 2014 15:06:53 GMT
USA - CA, Sacramento - Michael USA- CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI , Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar) USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
|
Post by switchblade5984 on Nov 26, 2014 21:37:21 GMT
USA - CA, Fresno - James
|
|
|
Post by kyron23 on Nov 29, 2014 1:10:41 GMT
USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Monroe - Kyron Derringer USA – OK, Edmond - James Kerr USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
|
Post by sloanman on Nov 30, 2014 18:05:34 GMT
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme Canada - Whitby, ON - Stephen Sloan - sloanman
USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Monroe - Kyron Derringer USA – OK, Edmond - James Kerr USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
|
Post by popatachi on Dec 1, 2014 1:07:38 GMT
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme Canada - Whitby, ON - Stephen Sloan - sloanman
USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Monroe - Kyron Derringer USA – OK, Edmond - James Kerr USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
Edsel
New Member
Too many models, not enough time.
|
Post by Edsel on Dec 1, 2014 3:41:07 GMT
popatachi Avatar popatachi New Member * 2 hours ago Quote likePost Options Australia, NSW, Shannon Bourke Australia - NSW - Rodney Brice – Rodney Australia - ACT - Peter West
USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Monroe - Kyron Derringer USA – OK, Edmond - James Kerr USA – OK, Oklahoma City - Eddie Sells USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
steve
New Member
|
Post by steve on Dec 1, 2014 19:25:45 GMT
steve rioux peoria ill.
|
|
|
Post by hotflungwok on Dec 2, 2014 21:09:44 GMT
I think someone grabbed an older list somewhere, I'm seeing some names missing from the most recent list that were on previous ones.
I tried to correct the list, speak up if your name is missing:
Australia - NSW - Shannon Bourke Australia - NSW - Rodney Brice – Rodney Australia - ACT - Peter West
USA - CA, Sacramento - Michael USA - CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL, Peoria - Steve Rioux (steve) USA - IL, Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI, Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI, Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA - OH, Columbus - Ken Perez (hotflungwok) USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells (Edsel) USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar) USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
|
Post by debaser on Dec 2, 2014 22:39:00 GMT
Sean/Debaser on here - Syracuse, NY, USA
|
|
|
Post by Galahad on Dec 3, 2014 3:04:07 GMT
Nate, Parkland WA, USA
|
|
|
Post by hawkins180 on Dec 3, 2014 20:12:07 GMT
Ian, Ottawa ON, Canada
|
|
|
Post by barnhill on Dec 4, 2014 19:04:05 GMT
Jeremy Barnhill Columbus, Ohio
|
|
|
Post by hotflungwok on Dec 4, 2014 19:11:27 GMT
Updated list Woo, Columbus, OH represent!
Australia - NSW - Shannon Bourke Australia - NSW - Rodney Brice – Rodney Australia - ACT - Peter West
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme Canada - Whitby, ON - Stephen Sloan - sloanman Canada - Ottowa, ON - Ian - hawkins180
USA - CA, Sacramento - Michael USA - CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL, Peoria - Steve Rioux (steve) USA - IL, Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI, Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI, Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Syracuse - Sean (debaser) USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA - OH, Columbus - Ken Perez (hotflungwok) USA - OH, Columbus - Jeremy Barnhill (barnhill) USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells (Edsel) USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar) USA - WA, Parkland - Nate (Galahad) USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
|
Post by Harlock on Dec 6, 2014 1:17:23 GMT
NAME: Brian Richardson LOCATION: San Angelo, Texas, USA LGS: Specialties Games, Toys, Gifts
|
|
|
Post by daloonieshaman on Dec 13, 2014 5:28:15 GMT
Australia - NSW - Shannon Bourke
Australia - NSW - Rodney Brice – Rodney
Australia - ACT - Peter West
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984
Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon
Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt
Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring
Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme
Canada - Whitby, ON - Stephen Sloan - sloanman
Canada - Ottowa, ON - Ian - hawkins180
USA - CA, Pasadena - Chuck Robbins (Game Empire Pasadena)
USA - CA, Pasadena/Northridge - Damion - pythnutd (Game Empire Pasadena)
USA - CA, Pasaden - Dennis Bolin - daloonieshaman (Game Empire Pasadena)
USA - CA, Sacramento - Michael
USA - CA, Torrance- Roman
USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula)
USA – CT, Bethany - Sean Powell
USA – CT, Middletown- Frank Castillo
USA – GA, Atlanta - Brett Smith
USA - IL, Joliet - SaltyOtter
USA - IL, Peoria - Steve Rioux (steve)
USA - IL, Zion - Serq Uluos - Serc
USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt
USA - MA, Millis - Greg - popatachi
USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank
USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula
USA – MD, Laurel - James Rucker
USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass
USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young
USA - MI, Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau")
USA - MI, Oscoda Robert Oakes (Sundowner)
USA - NC, Leland - Shawn Gordon
USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen
USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli
USA - NY, Syracuse - Sean (debaser)
USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher")
USA - OH, Columbus - Ken Perez (hotflungwok)
USA - OH, Columbus - Jeremy Barnhill (barnhill)
USA – OK, Edmond - James Kerr
USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells (Edsel)
USA - PA, Erie Jared Herring
USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller
USA - TX, Austin - Chris - (Gromik)
USA – TX, Frisco - Christopher Norcross
USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike
USA – TX, Midland - Richard Klepper
USA - TX San Angelo - Brian Richardson - Harlock (Specialties Games, Toys, Gifts)
USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve
USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob
USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar)
USA - WA, Parkland - Nate (Galahad)
USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon
USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
UK - Plymouth, Devon - Mark Hawkes - aka Chunky
UK - Nottingham, Nottinghamshie - Mick Metcalfe -aka Ironclad (or Broadside on Beasts of War
|
|
|
Post by kyrolon on Dec 15, 2014 19:03:56 GMT
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme Canada - Whitby, ON - Stephen Sloan - sloanman Canada - Ottowa, ON - Ian - hawkins180
USA - CA, Sacramento - Michael USA - CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL, Peoria - Steve Rioux (steve) USA - IL, Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI, Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI, Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Syracuse - Sean (debaser) USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA - OH, Columbus - Ken Perez (hotflungwok) USA - OH, Columbus - Jeremy Barnhill (barnhill) USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells (Edsel) USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar) USA - WA, Parkland - Nate (Galahad) USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob USA - WI, Neenah - Dan Wideman - kyrolon
|
|
|
Post by sqir666 on Dec 16, 2014 4:03:33 GMT
Australia - NSW - Shannon Bourke Australia - NSW - Rodney Brice – Rodney Australia - ACT - Peter West Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme Canada - Whitby, ON - Stephen Sloan - sloanman Canada - Ottowa, ON - Ian - hawkins180 Ireland - Dublin-Graham Bailey Graham Bailey South Africa - Durban - Simon Henderson – Simon USA - CA, Sacramento - Michael USA - CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL, Peoria - Steve Rioux (steve) USA - IL, Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI, Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI, Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Syracuse - Sean (debaser) USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA - OH, Columbus - Ken Perez (hotflungwok) USA - OH, Columbus - Jeremy Barnhill (barnhill) USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells (Edsel) USA- OK, Oklahoma City- Gene Evans (Sqir) USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar) USA - WA, Parkland - Nate (Galahad) USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob USA - WI, Neenah - Dan Wideman - kyrolon UK - Plymouth, Devon - Mark Hawkes - aka Chunky UK - Nottingham, Nottinghamshie - Mick Metcalfe -aka Ironclad (or Broadside on Beasts of War
|
|
Min
New Member
|
Post by Min on Dec 19, 2014 15:22:26 GMT
USA - CA, Sacramento - Michael USA - CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL, Peoria - Steve Rioux (steve) USA - IL, Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI, Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI, Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Syracuse - Sean (debaser) USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA - OH, Columbus - Ken Perez (hotflungwok) USA - OH, Columbus - Jeremy Barnhill (barnhill) USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells (Edsel) USA- OK, Oklahoma City- Gene Evans (Sqir) USA - OR, Portland area including Vancouver WA - Minstrel C. USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar) USA - WA, Parkland - Nate (Galahad) USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob USA - WI, Neenah - Dan Wideman - kyrolon
|
|
|
Post by Harlock on Dec 19, 2014 21:41:04 GMT
USA - CA, Sacramento - Michael USA - CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL, Peoria - Steve Rioux (steve) USA - IL, Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI, Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI, Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Syracuse - Sean (debaser) USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA - OH, Columbus - Ken Perez (hotflungwok) USA - OH, Columbus - Jeremy Barnhill (barnhill) USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells (Edsel) USA- OK, Oklahoma City- Gene Evans (Sqir) USA - OR, Portland area including Vancouver WA - Minstrel C. USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - TX, San Angelo - Brian Richardson - Harlock (Specialties Games, Toys, Gifts) USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar) USA - WA, Parkland - Nate (Galahad) USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - (unclebob) USA - WI, Neenah - Dan Wideman - (kyrolon)
Just fixing formatting and adding my name back since I was left off the last few!
|
|
|
Post by daloonieshaman on Dec 22, 2014 4:31:38 GMT
|
|
|
Post by UberFab on Dec 23, 2014 13:52:38 GMT
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme Canada - Brampton, Ont - Fabio Martino - Uberfab
USA- CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL,Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI , Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - unclebob
|
|
|
Post by Midknight on Dec 23, 2014 14:11:21 GMT
Disregard the above message. I copy & paste an old list. Silly Fab.
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme Canada - Whitby, ON - Stephen Sloan - sloanman Canada - Ottawa, ON - Ian - hawkins180 Canada - Brampton, Ont - Fabio Martino - Midknight
USA - CA, Sacramento - Michael USA - CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL, Peoria - Steve Rioux (steve) USA - IL, Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI, Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI, Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Syracuse - Sean (debaser) USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA - OH, Columbus - Ken Perez (hotflungwok) USA - OH, Columbus - Jeremy Barnhill (barnhill) USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells (Edsel) USA- OK, Oklahoma City- Gene Evans (Sqir) USA - OR, Portland area including Vancouver WA - Minstrel C. USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - TX, San Angelo - Brian Richardson - Harlock (Specialties Games, Toys, Gifts) USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar) USA - WA, Parkland - Nate (Galahad) USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - (unclebob) USA - WI, Neenah - Dan Wideman - (kyrolon)
|
|
|
Post by magickman on Dec 23, 2014 17:40:56 GMT
USA - TX, Pearland - Wayne Clemmer (MagickMan)
|
|
|
Post by b1bflyer on Dec 24, 2014 23:52:16 GMT
Disregard the above message. I copy & paste an old list. Silly Fab.
Canada - Chilliwack, B.C. - Robert Goreas AKA Rickhunter1984 Canada - Kingston, ON - Kauer, Heiko-Gordon Canada - ON, Newmarket - Jonathan Schmidt Canada – Oshawa, Ont - Robert Shewring - Robert Shewring Canada - Peterborough, ON - James LaFlamme - Jaymz LaFlamme Canada - Whitby, ON - Stephen Sloan - sloanman Canada - Ottawa, ON - Ian - hawkins180 Canada - Brampton, Ont - Fabio Martino - Midknight
USA - CA, Sacramento - Michael USA - CA, Torrance- Roman USA - CO, Denver - Jason B. (Grabula) USA – CT, Bethany - Sean Powell USA – CT, Middletown- Frank Castillo USA – GA, Atlanta - Brett Smith USA - IL, Joliet - SaltyOtter USA - IL, Peoria - Steve Rioux (steve) USA - IL, Zion - Serq Uluos - Serc USA - LA, Baton Rouge - Michael Greenwaldt USA - MA, Millis - Greg - popatachi USA – MD, Baltimore - Frank LeRoy - Frank USA – MD, Dundalk - Vincent DiPaula USA – MD, Laurel - James Rucker USA – MD, Lexington Park - Jeremy Blass USA – MI, Lee's Summit - Jonathan Young USA - MI, Detroit, Vytautas Malesh ("Vytau") USA - MI, Oscoda Robert Oakes (Sundowner) USA - NC, Leland - Shawn Gordon USA - NC, Wake Forest - Leon Franzen USA – NJ, Millstone Twp - Chris Altobelli USA - NY, Syracuse - Sean (debaser) USA - OH, Columbus - Matt Wagner ("BZArcher") USA - OH, Columbus - Ken Perez (hotflungwok) USA - OH, Columbus - Jeremy Barnhill (barnhill) USA – OK, Edmond - James Kerr USA - OK, Oklahoma City - Eddie Sells (Edsel) USA- OK, Oklahoma City- Gene Evans (Sqir) USA - OR, Portland area including Vancouver WA - Minstrel C. USA - PA, Erie Jared Herring USA – PA, Pittsburgh, PA - John Liller USA - TX, Abilene - Ryan Peterson (B1BFlyer) USA - TX, Austin - Chris - (Gromik) USA – TX, Frisco - Christopher Norcross USA – TX, Midland - Michael Arnold - Mike USA – TX, Midland - Richard Klepper USA - TX, San Angelo - Brian Richardson - Harlock (Specialties Games, Toys, Gifts) USA - VA, Blacksburg - Stephen Smith - Steve USA - VA, Manassas-Robert Seaton - Rob USA - VA, Hampton - Jason Meeker - Jason (Drahazar) USA - WA, Parkland - Nate (Galahad) USA – WV, Falling Waters - Earl McCammon USA - WI, Milwaukee - James Mertens - (unclebob) USA - WI, Neenah - Dan Wideman - (kyrolon)
|
|